Evangelion Neon Genesis Vol klasike. 4 – JS. Bach është një përmbledhje CD që përmban pjesë klasike Johann Sebastian Bach-së përdorur në funksion teatrale. Soundtrack u krye nga Vasil Kazandjiev dhe e përbërë nga Bach.

Ai u lirua më nëntor, 11 2003.

Tracks 1-6 janë të ‘Suite No. 1 Solo Cello për në G Major, BWV.1007, këngë 7-12 janë të No Match. 3 Për Solo Violin Në E Major, BWV.1006, këngë 13-17 janë të Suite orkestrale No. 3 Në D Major, BWV.1068, dhe track 18 janë të Jezusi, Joy Of Man's Dreaming.

 
 

Lista e këngëve: Evangelion Neon Genesis Sasia klasike 4 – JS. Bach
Në.
Titull
Gjatësi
1.
Prelud"  
2:42
2.
"Gjermanisht"  
3:49
3.
"Courente"  
2:35
4.
"Sarabande"  
2:44
5.
"Menuets I dhe II"  
3:15
6.
"Gigue"  
1:46
7.
Prelud"  
4:20
8.
"Loure"  
3:38
9.
"Gavot en Rondeau"  
3:02
10.
"Menuets I dhe II"  
3:52
11.
"Hero i"  
1:07
12.
"Gigue"  
1:33
13.
"Hapja"  
3:47
14.
"Air"  
5:27
15.
"Gavot I dhe II"  
2:41
16.
"Bourée"  
6:20
17.
"Gigue"  
2:11
18.
"Korale Nga Kantata No. 147"  
3:12
Gjatësia totale:
53:41
pics të rastësishme
Gjej të na on Facebook
Reklama nga Google
Reklama nga Google